tassen en accecoires

Droomt jouw kind van een Topmodel rugzak? Maak hem of haar dan snel gelukkig en bestel een rugzak van Topmodel via onze webshop. Ben je eerder op zoek naar een pennenzak, crossbag of handtasje van Topmodel? Ook dat bieden wij aan. Is je kind echter een fan van dino’s of Princess Mimi? Wij hebben van beide merken ook verschillende gadgets!

Topmodel rugzak en andere gadgets

Wil je jouw kind dolgraag een Topmodel rugzak of pennenzak geven? Bestel er dan snel eentje via de webshop van Target Solution, uit Willebroek, regio Mechelen. Laat de modeontwerper in je kind los door hem of haar een tekenboek te geven van Topmodel! Verder bieden wij nog veel andere leuke spulletjes van Topmodel aan. Zo is er de handige toilettas om alle beautyspullen van je kind in kwijt te kunnen. Die beautyspullen hebben wij trouwens ook in ons assortiment, bestel nu de rouge- en kwastset van Topmodel! Daarnaast hebben wij nog een ruim assortiment aan andere gadgets en producten. Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een man of voor een vrouw? Wij hebben originele geschenken zoals schorten, koffietassen, sleutelhangers en geurkaarsen of een juweeltje van het merk Beschermengel voor die ene speciale persoon.

Bestel nu via onze webshop

Voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, Kerstmis, Sinterklaas of een goed rapport bieden wij leuke spullen aan. De rugzak van Topmodel is altijd een goed idee als leuke gadget voor je kind. Bestel deze nu via de webshop en ontvang het accessoire snel bij u thuis! Heb je meer vragen over wie we zijn en wat we doen? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 3 88 67 384 of via het e-mailadres targetsolutionshop@gmail.com.