Gadgets

Wil je leuke gadgets kopen voor je geliefde, vrienden, collega’s, ouders, kinderen of andere belangrijke personen in je leven? Voor het perfecte geschenk moet je bij ons zijn, Target Solution uit Willebroek, in de buurt van Mechelen! Wij bieden verschillende leuke gadgets voor zowel hem als haar aan. Door ons ruime assortiment vind je de juiste keuze voor iedereen en voor elke gelegenheid!

Leuke gadgets kopen voor hem én haar

Komt Kerstmis, Sinterklaas, een communie of een verjaardag eraan en weet je niet welke leuke gadgets te kopen? Dan voorzien wij een oplossing voor jouw probleem! Van koffietassen tot sleutelhangers en een barbequeset: wij bieden voor elke gelegenheid een leuk gadget aan, voor zowel hem als haar, dat je kan kopen voor jong en oud! Wil je een klein cadeautje kopen of geef je liever een groot cadeau zoals een laptopstand? Wij hebben het allemaal op voorraad! Je kan bij ons leuke cadeaus kopen voor hem én voor haar.

Van technische snufjes tot grappige sokken

Een plasmabal, een zwevende aardbol, een drone of een draadloze gsm-oplader: wij verkopen verschillende handige technische snufjes die jouw dagelijkse leven een stuk aangenamer en makkelijker maken. Kijk je al uit naar de zomer? Check dan zeker onze luchtmatrassen in de vorm van een donut of een flamingo. Ook voor een gezellige spelletjesavond of een voordrink voorzien wij leuke gadgets die je kan kopen. Denk maar aan gouden speelkaarten, shotjesglazen of een ‘drinking’ -roulettespel. Je leest het al: voor elke gelegenheid en voor hem én haar bieden we leuke gadgets aan die je voor jezelf of voor een bijzondere persoon in jouw leven kan kopen!

Bestel snel via onze webshop

Ben je geïnteresseerd geraakt in het kopen van leuke gadgets voor hem én haar? Kijk dan snel naar al de producten die wij aanbieden! Wil je graag meer informatie over wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan absoluut niet om ons te contacteren op het nummer +32 3 88 67 384 of via het e-mailadres targetsolutionshop@gmail.com.

kitty bank
kitty bank
kitty bank
€14,95
tiki mugs
tiki mugs
tiki mugs
€19,95
ip camera
ip camera
ip camera
€59,95
PIN ART XL
PIN ART XL
PIN ART XL
€12,95