5 Originele cadeaus voor mensen die graag lezen

5 Originele cadeaus voor mensen die graag lezen

Ben je op zoek naar cadeaus voor mensen die graag lezen?

Een boek kiezen voor iemand anders is moeilijk, maar er zijn genoeg cadeautjes waar je iedere boekenfanaat een plezier mee kunt doen.

Doe hier inspiratie op in deze originele lijst met cadeaus voor mensen die graag lezen.

Deze website bevat affiliate links. Dit wil zeggen dat je op deze website honderden gratis cadeau ideetjes kunt vinden. Als je 1 van de producten koopt via deze links, kunnen wij daar misschien een kleine commissie mee verdienen. Belangrijk! Jij betaalt nooit een cent extra voor deze producten.

Een super coole boekensteun

Er bestaat geen betere plek om je boeken te showcasen, dan op een mooi plankje in de woonkamer. Of althans: op een goed zichtbare plek.

Een verzameling klassiekers tussen een originele set boekensteunen is dan ook de droom van iedere boekenliefhebber.

Zelfs wanneer de persoon waar je een cadeautje voor kiest al een ereader heeft, dan is de kans groot dat die toch nog een hele reeks fysieke boeken heeft liggen die het verdienen om uitgestald te worden.

1 of meer boeken die op hun leeslijstje staan

Wil je iemand die graag leest een boek cadeau doen?

Ofwel moet je even polsen naar het verlanglijstje van die persoon, of je kiest ervoor om een recent verschenen toppertje te kopen.

Met een echte klassieker of best seller zit je natuurlijk ook altijd goed, maar je weet natuurlijk niet of dat boek al op de boekenplank staat!

Zoek je een cadeau voor iemand die graag spannende boeken leest? Of eerder een goed science fiction boek of een roman misschien?

Bekijk deze recent verschenen toppertjes!

Speel op veilig: een boekenbon

Met een boekenbon of een cadeaubon kun je nooit de bal mis slaan, zeker niet wanneer je een cadeautje zoekt voor iemand die graag boeken leest.

Bovendien kunnen ze met deze cadeaubon ook andere spullen bestellen. Het hoeft niet per se een boek te zijn!

Wanneer je een boekenbon koopt voor iemand die graag leest, kun je best een bon kopen die genoeg waarde heeft om 1 of 2 boeken mee te kopen. Een boek kost al gauw 15€, dus met een cadeaubon van 20€ maak je alvast iemand blij, maar een boekenbon van 50€ is misschien nog beter.

Lezen in Bad?

Deze badplank is het ideale accessoire voor mensen die graag lezen terwijl ze in bad zitten! De badplank past over de breedte van het bad en biedt ruimte voor een drankje, je boek, en nog wat extra vrije ruimte. Er is een speciale ruimte voorzien waar perfect een boek in past.

Dit is een van de meest originele cadeaus voor mensen die graag lezen en de kans is heel groot dat ze het nog niet hebben. Je kunt het trouwens niet alleen gebruiken om te lezen, maar ook om je drankje of een hapje op te zetten terwijl je geniet van een lekker warm bad.

Met dit cadeau maak je iedere fervente lezer gelukkig! Je maakt er trouwens ook mensen blij mee die graag lekker lang in bad liggen!

Duizenden boeken op 1 toestel

In deze digitale era kun je ook boeken lezen op een ereader.

Dit compacte toestel biedt ruimte voor duizenden boeken, allemaal binnen handbereik.

Een ereader is ideaal voor mensen die willen overstappen op digitaal lezen en voor mensen die veel boeken verslinden.

Ook voor iemand die op reis vertrekt, is een ereader handig. Je kunt super veel boeken meenemen, maar ze wegen geen gram meer dan 1 boek!

De Kobo ereader is één van de beste ereaders die in België en Nederland te koop zijn.

Cadeaus voor mensen die graag lezen

Met één van deze ideetjes voor cadeaus voor mensen die graag lezen, is de kans groot dat je een leesfanaat heel gelukkig maakt!

Hopelijk vind je in deze lijst het ideale geschenk!

Twijfel je over het gepaste cadeautje? Kies dan voor zekerheid en ga voor een cadeaubon. Met een cadeaubon kan de persoon die je wil verrassen zelf nog kiezen wat die wil kopen. Zo ben je zeker dat ze iets kunnen kiezen waar ze zelf blij mee zijn!

Share This